tiistai 7. elokuuta 2012

Big Brother etsii fanibloggaajia ja -twiittaajia

Oletko suuri BB-fani, BB-yhteisön jäsen tai muuten Suomen BB:stä suuresti kiinnostunut, jolla on kiinnostavat mielipiteet ja sujuva kynä? Seuraatko Suomen Big Brotheria 2012 joka tapauksessa intohimoisesti ja haluaisit olla vielä suurempi osa BB-ilmiötä? Big Brother etsii yhtä tai useampaa fanibloggaajaa sekä fanitwiittaajaa, kertoo Subin verkkosivusto.

Subin verkkosivuilla kerrotaan fanibloggaajan tehtävästä seuraavasti: Sinulta edellytetään BB-aiheista bloggausta kauden aikana vähintään kaksi kertaa viikossa Big Brotherin nettisivuille. Bloggaajana edustat BB-faneja eli kirjoitukset saavat – ja niiden täytyykin – sisältää omia mielipiteitäsi ilmiöstä.

Fanitwiittajan tehtävästä kerrotaan seuraavasti: Big Brother on tulevalla kaudella entistä voimakkaammin sosiaalisessa mediassa ja nyt myös Twitterissä. Fanitwiittaajana Sinulta edellytetään BB 24/7 -palvelun tai Subin BB-ohjelmien aktiivista seuraamista ja kommentointia talon tapahtumista. Kuten bloggaajatkin, fanitwiittaajat edustavat faneja eli kommentointi saa sisältää mielipiteitä. Fanitwiittaajat saavat profiilikuviinsa BB-fani-merkinnän ja näkyvyyttä virallisen Big Brother Suomi -tilin kautta.

Hakuaikaa näihin fanikirjoitustehtäviin on 14.8 asti ja palkkioksi luvataan ilmainen Big Brother 24/7 ja fanituotteita. Lisätietoja löytyy Subin verkkosivuilta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.