maanantai 6. heinäkuuta 2020

Pitääkö olla huolissaan -ohjelmaan voi lähettää huoliaan televisioon

Vaikka et itse haluaisi esiintyä televisiossa, voit osallistua tv-viihteen tekoon, sillä Pitääkö olla huolissaan -ohjelmaan MTV:lle voi lähettää huolia, joita mahdollisesti käsitellään ohjelmassa.

"Lähetä oma pieni tai suuri huolenaiheesi tai kysymyksesi meille ja me kerromme, pitääkö sinun olla huolissasi vai ei.", kuuluu ohjelman esittelyteksti.

KMielenkiintoisimpia kysymyksiä ja vastauksia käydään läpi syksyllä MTV3-kanavalla. Panelistit ohjelmassa ovat:
  • Kari Hotakainen
  • Tuomas Kyrö
  • Miika Nousiainen ja
  • vieraileva panelisti
Jenni Pääskysaari juontaa tätä suosittua viihdeohjelmaa MTV:llä.

Tässä on erinomainen mahdollisuus päästä avustamaan televisio-ohjelman käsikirjoituksessa ja sitä kautta vaikuttamaan ohjelman sisältöön.

Huolesi voit lähettää linkistä löytyvällä lomakkeella:

2 kommenttia:

  1. Haastateltavien lätsän- tms pitäminen päässä haastattelun aikana ärsyttää, mutta siihen lienee vaikea puuttua. Nyt sitten oman ohjelmansa juontaja piti itse lätsää päässään ("Puoli seitsemän 17.11.2021"). Ei olisi uskonut. Studiohan on selvästi kalustukseltaan sisätila! Eikö hyvän käytöksen tulisi olla ohjelman vetäjien taholta itsestään selvä asia, sillähän ehkä tahtomattaankin sentään näytetään esimerkkiä hyvistä tavoista!
    Ukki

    VastaaPoista
  2. LINKKI. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mista-olet-huolissasi-hae-mukaan/7147072#gs.9ippra. EI TOIMI / EI MITÄÄN

    VastaaPoista

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.