perjantai 17. syyskuuta 2021

Kilpailijahaku uudelle Haluatko miljonääriksi? -kaudelle on nyt auki!

Haluatko miljonääriksi? -ohjelmaa esittävä televisiokanava Nelonen kertoi tänään, että Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontaja vaihtuu. Jaajo Linnonmaa ei enää juonna tulevaa ensi joulukuussa kuvattavaa tuotantokautta. 

Uusi tuotantokausi uudella juontajalla on siis tulossa ja nyt on aika hakea tavoittelemaan ohjelmassa jaossa olevaan miljoonaan voittopottia. Varsinaisia hakukriteereitä ei ole muuta kuin, että hakija on asuttava Suomessa vakituisesti ja oltava täysi-ikäinen.

Hakulomake Haluatko miljonääriksi? -ohjelmaan löytyy täältä:

https://www.rabbitfilms.com/miljonaarirekry/

5 kommenttia:

  1. hakulomake löytyy täältä.vaan eipä löydy. haluan miljonääriksi, koska tarvitsen rahaa ostaakseni asunnon espanjasta ja sähköpyörätuolin.nimi merkki jo epätoivoinen haluaa espanjaan ennenkuin olen liian vanha ja vielä huonompi liikkumaan

    VastaaPoista
  2. Kirjoitin jo yhden, mutta se lähti nimettömänä, oli liian kiire,Siinä huomautin, pilkuttaja kun olen, että kuulemma hakulomake haluatko miljonääriksi löytyy täältä, eikä sieltä löydy mitään, linkki ei toimi. Nyt ehkä tuokin korjataan, vai onko nörteistä pulaa?Mulla olisi paljon tietoja maailmalle, mutta pidän kaiken itselläni, jos en pääe kilpailuun.

    VastaaPoista
  3. Haluatko miljonääriksi

    VastaaPoista

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.