keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Posseen haetaan tavallisia ihmisiä tekemään stuntteja - Haluatko televisioon tekemään hurjia temppuja? Hae 24.4 mennessä!

"Kenellä ystävälläsi riittäisi pokkaa ajaa palavan paalikasan läpi tai hypätä liekehtivänä veteen 30 metrin korkeudesta? Onko joku työkaverisi aina haaveillut pääsevänsä Possen stunttiin? Kuka sinun perheenjäsenistäsi ansaitsee ainutkertaisen elämyksen?" Näin MTV3:n verkkosivuilla kuvaillaan uutta mahdollisuutta päästä toteuttamaan hurja temppu MTV:n suositussa Posse-ohjelmassa.

Kolmannella tuotantokaudellaan Posse yllättää 10 tavallista suomalaista mahdollisuudella päästä tekemään Possen stuntti. Kuka tahansa voi nyt ilmoittaa hurjapäisen ja rohkean ystävänsä, perheenjäsenensä tai työkaverinsa mukaan! Posse saapuu yllättämään mukaan valitut ja ystävät ja perheenjäsenet saavat mahdollisuuden tulla paikan päälle seuraamaan stuntin kuvauksia!

Täytä hakemus 22.4. mennessä (ks linkki alla) ja ilmoita ystäväsi, perheenjäsenesi tai työkaverisi mukaan! Vastaa jokaiseen kenttään ja täytä kaikki kohdat huolellisesti. Vastauksiasi käsitellään luottamuksella, ja tietoja hyödynnetään vain Possen stunttien rekrytointitarkoituksiin.
Valinnat tehdään huhti-toukokuussa 2016.  Stuntit kuvataan Etelä-Suomessa touko-kesäkuussa 2016 ja näytetään Possessa syksyllä. Mukaan Ilmoitettavan pitää olla terve ja täysi-ikäinen.

Vinkkejä Possen stuntteihin sopivista henkilöistä voi lähettää alla olevasta linkistä löytyvän sivun kautta:
http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/posse/rekry/artikkeli/haluatko-osaksi-possen-porukkaa-ilmoita-ystavasi-stunttiin/5793850

5 kommenttia:

 1. Haku ohjelmaan on päättynyt eli ilmeisesti riittävästi huimapäitä stunttien tekijöitä on löytynyt Posseen. Onnea ja menestystä stuntteihin valituille!

  VastaaPoista
 2. heiii jos tulee peruutuksia niin voi välittömästi ottaa yhytettä hämäläiseen kommandoon rauno2807@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Haluisin kaverini teille stunttiin... Kuulemma ei pelkää mitään ja on jo niin kokenu kaiken...en oikein usko

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Moi.. haluaisin parhaan ystäväiseni teille stunttiin.. hän täytti hetki sitten 30, ja on varsinainen rämäpää... lahjan sovimme antavamme kaveriporukalla, ennen kuin täyttää 31, ja puhe oli elämyksestä.. te löytäisitte varmasti juuri oikean elämyksen hänelle..

  VastaaPoista