keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Kenelle sinä kirjoittaisit kirjeen? Hae nyt mukaan uutuusohjelmaan!

MTV3:n ja yhteistyökumppanina toimivan Postin uutuusohjelmassa tuodaan esiin koskettavia viestejä ympäri Suomen. Kenelle sinä lähettäisit kirjeen ja miksi? MTV3:n verkkosivuilla ohjelman ideaa kuvaillaan seuraavasti:
”Onko mielessäsi henkilö jota haluaisit kiittää, kannustaa tai kenties kertoa hänelle mitä hän sinulle merkitsee? Onko joku jolle haluat tunnustaa rakkautesi? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus kertoa läheisellesi se, mitä on jäänyt sanomatta."

Uuteen televisiosarjaan haetaan juuri niitä tarinoita ja viestejä joita sinä haluaisit kirjoittaa, sinulle tärkeille ihmisille. Kyseessä voi olla rakkauskirje, tsemppiviesti, kiitoskirje tai ihana yllätys.

Ohjelman esittelytekstien mukaan kirjeen kohteena voi olla puoliso, ystävä, sukulainen, ihastus, työkaveri tai vaikkapa omille teilleen kulkenut vanha tuttu vuosien takaa. Onko joku sinua elämäsi varrella auttanut ihminen jäänyt mieleesi ja haluaisit kiittää häntä? Olisiko nyt aika kosia? Pitäisikö vihdoin myöntää virheensä ja pyytää joltakulta anteeksi? Onko työpaikallasi hahmo joka ansaitsee tunnustusta? Puurtaako perheessäsi todellinen arjen sankari jonka haluaisit palkita?

Haku tähän uutuusohjelmaan tapahtuu MTV:n verkkosivuilla olevalla hakemuslomakkeella, johon pääset tästä linkistä:
http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/postia-sinulle/hae-mukaan-ohjelmaan/artikkeli/kenelle-sina-kirjoittaisit-kirjeen-hae-nyt-mukaan-uutuusohjelmaan/5825368

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti