sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Ilmoita läheisesi saamaan yllätyspäivä Marja Hintikka Live -ohjelmassa

Ylen verkkosivuilla on alla oleva ilmoitus hausta Marja Hintikka Live -ohjelmaan:

Onko lähelläsi ruuhkavuosien litistämä ihminen? Haluaisitko antaa hänelle pienen tauon ja osoittaa olevasi hänen tukenaan? Järjestetään yhdessä läheisellesi jotain hauskaa ja rentouttavaa arjen keskelle!
Marja Hintikka Live on yllättänyt jo parikymmentä isää ja äitiä ympäri Suomen. Nyt etsimme uusia yllätettäviä ja uusia erilaisten perheiden tarinoita kerrottavaksi. Uskomme, että kokemuksien jakaminen auttaa muitakin jaksamaan.
Jos siis haluat järjestää läheisellesi pienen hengähdystauon ja näin osoittaa hänen olevan tärkeä, ota yhteys Marja Hintikka Liven toimitukseen. Kerro, miksi haluat yllättää läheisesi ja minkälainen hänen tarinansa on. Yllätykset järjestetään yhteistyössä Marja Hintikka Liven ja yllätettävän läheisten kesken.
Kuvaukset vievät päivän ja ne järjestetään kesäkuussa sekä elokuussa 2016. Valmiiseen ohjelmaan yllätyspäivästä tulee muutaman minuutin mittainen juttu, mutta sinulle ja läheisellesi siitä on iloa pitkäksi aikaa!
Ota yhteys:
mhl@yle.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.