torstai 7. huhtikuuta 2016

Fitnesspäiväkirjat haku - AVAn Fitnesspäiväkirjat-ohjelman toiselle tuotantokaudelle haetaan osallistujia tankotanssitunnille

AVAn suosittu Fitnesspäiväkirjat jatkuu toisen tuotantokauden jaksoin 14.4. alkaen. Kotimaisen tv-sarjan uudella kaudella päiväkirjojensa sivut ja kotiensa ovet avaavat Janni Hussi, Oona Kivelä, Nanna Karalahti ja Eevi Teittinen. Joukkoon liittyy myös Johanna Alvestad, jonka elämään seurataan MTV Katsomon puolella omassa Johanna, Kalastajan vaimo -nettisarjassa.
Tällä kaudella Fitnesspäiväkirjat-faniella on ohjelman seuraamisen lisäksi mahdollisuus päästä tapaamaan tyttöjä, missä muuallakaan kuin liikunnan merkeissä! Ilmoittaudu mukaan Fitnesspäiväkirjat-heimotapaamisiin!

Fittarit-viisikosta jokainen nainen järjestää kevään aikana oman liikunnallisen heimotapaamisensa. Luvassa on muun muassa tankotanssia ja mammajumppaa! Heimotapaamisiin voi ilmoittautua kuka vain täysi-ikäinen. Arvottavien paikkojen määrä vaihtelee tapahtuman ja lajin mukaan. Lue arvonnan säännöt ja osallistu AVAn nettisivuilta alla olevasta linkistä.

http://www.mtv.fi/lifestyle/ohjelmat/fitnesspaivakirjat/ilmoittaudu-heimotapaamiseen/artikkeli/haluatko-maailmanmestarin-oppiin-ilmoittaudu-fitnesspaivakirjat-tankotanssitunnille-nyt/5821676


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti