torstai 7. huhtikuuta 2016

Haluatko näyttää nuoremmalta? - Hae mukaan MTV:n Vuosia Nuoremmaksi -ohjelmaan

"Tunnetko itsesi väsyneeksi ja näytätkö vanhemmalta kuin oikeasti olet? Onko entinen minäsi hautautunut harmaiden hiuksien ja silmäpussien alle ja etkö tunnista peilikuvaasi enää samaksi kuin se aikaisemmin oli? Ei hätää! Apu on nyt lähempänä kuin koskaan." Näin lupaa MTV3:n verkkosivu, jossa kerrotaan, että suosittu Vuosia nuoremmaksi jatkuu toisen tuotantokauden jaksoin ja haku ohjelmaan on nyt käynnissä.

Ohjelmaan etsitään mukaan reippaita ja innokkaita naisia, jotka kokevat olevansa muodonmuutoksen tarpeessa. Voit olla sinkku, perheellinen, uranainen tai kotiäiti, mutta jos tunnet itsesi vanhemmaksi kuin oikeasti olet tämä on sinun tilaisuutesi. Ohjelmassa luvataan, että voit jättää nuutuneen minäsi taaksesi ja toivottaa uusi upea Sinä takaisin!

Haku Vuosia Nuoremmaksi -ohjelmaan tapahtuu linkistä löytyvällä sivulla olevalla nettilomakkeella:
http://www.mtv.fi/lifestyle/ohjelmat/vuosia-nuoremmaksi/uutiset/artikkeli/suosittu-vuosia-nuoremmaksi-palaa-ruutuun-hae-mukaan-toiselle-kaudelle/5781862

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.