keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Yleisöksi televisioon - Pop'n'Roll etsii yleisöä

MTV3:n Pop'n' Roll -ohjelman toisen kauden nauhoitukset järjestetään Pasilan Filmihallissa maanantaista torstaihin 23.11.–26.11. sekä maanantaista torstaihin 30.11.–3.12. klo 16.30–20.00.

Yleisöksi voi ilmoittautua sähköpostitse mukaan joko yksin tai porukalla ystävien, työkavereiden tai perheenjäsenten kanssa.

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen petra.theis (at) rabbitfilms.com ja liitä mukaan seuraavat tiedot:
 • Toivomanne nauhoituspäivä (vaihtoehdot yllä)
 • Ryhmänne henkilömäärä ja ikähaitari
 • Omat/ryhmänne yhteyshenkilön yhteystiedot 

Lisätietoja hausta MTV:n verkkosivuilta:
http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/pop-n-roll/uutiset/artikkeli/luvassa-musiikkia-ja-huumoria-lahde-mukaan-pop-n-roll-yleisoon/5314186

4 kommenttia:

 1. Haetteko blondeja,tai brunetteja? Yleensä kaikki tykkää blondeista,koska heitä näkee paremmin pimeä studiossa. En ole blondi,mutta olen fiksumpi kuin blondi,vaikkei mua näkisi riittäis,ettämua kuullaan. kyllä hauskaa tuleeeee.

  VastaaPoista
 2. Ole korrektinen,kuuntele toista,ja ota vastaan neuvoja,mutta tee itse päätöksen omasta päästä, silloin se on sinun oma,ja tuloksesta et voi syyttää muita. Slisäksi sen mukaan viisastut ja opit parempaan.

  VastaaPoista
 3. Valheella on monta tieta, totuudella on vain yksi.

  VastaaPoista
 4. Ole korrektinen,kuuntele toista,ja ota vastaan neuvoja,mutta tee itse päätöksen omasta päästä, silloin se on sinun oma,ja tuloksesta et voi syyttää muita. Slisäksi sen mukaan viisastut ja opit parempaan.

  VastaaPoista