torstai 7. huhtikuuta 2016

Huutokauppakeisari-ohjelmaan etsitään myyjiä

Suomen Huutokauppakeisari on venlapalkittu Nelosen suosittu viihdeohjelma, jossa huutokauppakeisari Aki Palsanmäki yhdessä vaimonsa Helin ja apumies Markun kanssa ostaa käytettyä tavaraa ja myy sitä huutokaupalla. Onko sinulla mielenkiintoista myytävää, jonka haluaisit mukaan televisioon? Jos on ja haluat mukaan Huutokauppakeisari-ohjelmaa lue alla oleva teksti ja toimi ohjeiden mukaan.

Haluatko sinä tehdä kauppaa Akin ja Helin kanssa? Ilmoittaudu myyjäksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen huutokauppakeisari@aitomedia.fi 
 
Kerro sähköpostissa nimesi, puhelinnumerosi sekä osoitteesi ja kerro mitä tuotteita haluaisit kaupata. Mukaan kannattaa lisätä myös kuvia myytävistä tavaroista.

Lisätietoja ohjelmasta Nelosen nettisivuilla:
http://www.nelonen.fi/ohjelmat/suomen-huutokauppakeisari/2106139-haluatko-sina-tehda-kauppaa-akin-ja-helin-kanssa-ilmoittaudu-myyjaksi-suomen-huutokauppakeisari--ohjelman-uudelle-kaudelle-nyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.