tiistai 7. heinäkuuta 2020

Sohvaperunat haku - Miten voi hakea mukaan sohvaperunat -ohjelmaan?

Ylen suosittu Sohvaperunat herättää aina säännöllisesti kysymyksiä. Siksi päätinkin kirjoittaa pienen oppaan Sohvaperunoihin haluaville ihmisille. Sohvaperunoita tuottaa Ylelle tuotantoyhtiö EndemolShineFinland Oy ja sen vastaavana tuottajana toimii yhtiössä Pauliina Ojala. Ohjelmaa on tehty jo vuodesta 2015 ja se on voittanut neljä Kultaista Venlaa. Siksi en usko, että ohjelmasta oltaisiin kovin nopealla aikataululla luopumassa Ylellä.

Sohvaperunoiden syksyn 2020 kaudelle Sohvaperunat on jo valittu ja hakuaika päättyi kesäkuun alussa 2020 mutta olen lähes varma, että Sohvaperunoita tullaan kuvaamaan lisää keväälle 2021 tai viimeistään syksylle 2021 ja uusia sohvaperunaperheitä otetaan joka kaudelle muutama mukaan. Siksi Sohvaperunoiden haku tulee mahdollisesti auki taas syksyllä 2020 tai viimeistään keväällä 2021. 

Varsinaista hakua ei siis tällä hetkellä ole mutta Ylen verkkosivuilta löytyy kyllä sähköpostiosoite sohvaperunat (at) endemolshine.fi joka menee tuotantoryhmälle. En varsinaisesti halua kannustaa hakemaan, kun virallista hakua ei ole auki, mutta jos todella uskot, että sinä ja läheisesti voisivat olla seuraavia sohvaperunoita, aina voi olla yhteydessä. 

1 kommentti:

  1. Haluaisin ehdottomasti ohjelmaanne koska olen poikamies ja melko usein on joku kaveri myös seurassani (siis vaihteleva kaveri) kommentoimassa ohjelmia ja voi paljonkin tulla erimielisyyksiä muttei riitelyksi mene. Ohjelmaa oon katsonut monesti eri kavereiden kanssa joten aina löytyy kanssakatsoja täältä pienestä kuningaskunnasta nimeltä hartola. Olen varma että saamme lisää katsojia pistävillä kommenteilla mitä teemme toisillemmekin. Todella villi veikkaus olis n.20% lisää kunhan näkevät muutaman jakson missä olemme. Ystävällisisin terveisin sami eli bender

    VastaaPoista

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.