torstai 4. elokuuta 2016

Onko sinulla pelko tai fobia, josta haluat päästä eroon? Hae mukaan uuteen reality-ohjelmaan televisioon

Onko sinulla pelko tai fobia, josta haluat pasta eroon ja vieläpä televisiokameroiden seuratessa sitä? Nelonen hakee osallistujia, joilla on jokin pelko, esimerkiksi ahtaanpaikan kammo tai eläinpelko, ja jotka haluavat päästä tästä pelostaan eroon.

Ohjelman esittelytekstissä Nelosen verkkosuvuilla kerrotaan seuraavaa: "Kokeneen terapeutin avustuksella ohjelman osallistujilla on erinomaiset mahdollisuudet onnistua. Terapeutti käyttää kognitiivisen psykoterapian menetelmää, altistushoitoa, ja hän työskentelee osallistujien kanssa jo ennen kuvausten alkamista. Pelkotiloista pääseminen voi muuttaa elämää merkittävällä tavalla. Jokaisessa jaksossa on mukana useampi samasta pelosta kärsivä. Osallistujat saavat siis myös vertaistukea muilta samasta pelosta kärsiviltä."

Jos ohjelmaidea kiinnostaa sinua, kannattaa lukea lisää ja hakea mukaan ohjelmaan. Haku tähän television-ohjelmaan tapahtuu hakukaavakkeella:
http://www.nelonen.fi/uutiset/viihde/2114176-haluatko-sina-tai-haluaako-laheisesi-paasta-irti-pelosta-hakekaa-mukaan-uuteen-tv-ohjelmaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti