perjantai 3. kesäkuuta 2011

MasterChef Suomi 2. tuotantokauden hakuaika on alkanut

Nelosen verkkosivuilla on auennut haku amatöörien kokkikisaan MasterChefiin. Tämä kansainväliseen formaattiin perustuva kokkikisahan esitettiin Suomessa ensimmäisen kerran tämän vuoden alussa ja nyt haetaan kisaajia sarjan toiselle tuotantokaudelle. Ensimmäisen tuotantokauden voitti Joonas Hämäläinen, joka pääsi ohjelman myötä töihin ammattilaiskokiksi Ravintola Gaijiniin Helsinkiin.

Hakuaika MasterChef Suomen toiselle tuotantokaudelle on siis alkanut ja se päättyy 15.8.2011. Mahdollisesta jatkoon pääsystä ilmoitetaan hakijoille Nelosen verkkosivujen mukaan viimeistään 31.8.2011. Ohjelmaan haetaan siis nimenomaan amatöörikokkeja, joilla ei ole ravintola-alan koulutusta tai taustaa. Nelosen verkkosivujen mukaan osallistuminen MasterChef -kokkikisaan vaatii hieman sitoutumista sillä kuvauksia on 2-3 kuukauden ajan ja kuvaukset ovat arkipäivisin eli työssäkäyvän pitää sopia asiasta myös työnantajan kanssa.

Linkki hakusivulle:
http://www.nelonen.fi/ohjelmat/masterchef-suomi/hae-mukaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.