keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Televisio-ohjelmiin haetaan paljon tavallisia ihmisiä

Televisioon haluaville on tulevana kesänä monia mahdollisuuksia. Naimisiin meneville pareille on peräti kolme eri ohjelmaa, joihin haetaan hääpareja: Satuhäät, Neljät häät ja Häät sulhasen tapaan. Myös kotikokeille on valittavana kaksi ohjelmaa, jonne etsitään tavallisia ihmisiä kokkaamaan: Arvostele mun illallinen ja MasterChef  (2. tuotantokausi).

Innon kohdehaku saattaa olla jo päättynyt tältä keväältä mutta jos kotisi kaipaa remonttia on vielä Suomen Kaamein Kämppä ja jos sinulla on hieno piha voit ilmoittaa sen Eden Pihaklubiin. Kesälomamatkansa voi saada televisioon Matkaoppaat-ohjelmaan tai kotimaanmatkan Nelosen Tuuri-ohjelmaan. Lahjakkuudet voivat pyrkiä ensi syksyn Talent-kisaan ja jos et itse halua olla tähtenä mutta haluat seurata ohjelmaa yleisöstä, voit lähteä Tampereelle Pitkä Kuuma Kesä -ohjelman yleisöön Särkänniemeen.

Ja jos mikään näistä ei kiinnosta, mutta haluat kovasti televisioon, voit aina vielä yrittää ensi syksyn Big Brother -ohjelmaan. Casting kiertue taisi mennä jo mutta tarpeeksi vahvat persoonathan raivaavat tiensä vaikka minne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.