maanantai 6. toukokuuta 2013

Hääpareja haetaan uuteen hääohjelmaan Kaksi julkkista ja yhdet häät - Celebrity wedding plannerin suomiversio

Livin uusi sarja Kaksi julkkista ja yhdet häät etsii pariskuntia mukaan yllätykselliseen hääohjelmaan. Kaikki ohjelmaan valitut pariskunnat saavat julkkisten järjestämät häät ja vieläpä ilmaiseksi.

Pariskunnalla on edessään elämänsä suurin päivä – häät. Tuleva aviopari on kuitenkin täysin tietämätön kaikesta hääpäiväänsä liittyvästä aivan viime hetkiin saakka, sillä vastuu juhlien järjestämisestä on annettu julkkiskaksikolle. Morsiuspari ja julkkikset eivät tunne toisiaan, ja henkilöllisyydet paljastetaan vasta, kun on jo liian myöhäistä perääntyä.

Aikaa järjestelyihin on vain kaksi viikkoa, ja budjetti on rajallinen. Pystyvätkö julkkikset järjestämään pariskunnille unelmahäät? Purjehditaanko avioliiton satamaan ilman katastrofeja? Kaikessa epävarmuudessa on ainakin yksi varmaa: glamourintäyteinen hääpäivä on taatusti ikimuistoinen!

Kaksi julkkista ja yhdet häät on kesällä 2013 kuvattava uusi sarja, joka perustuu kansainväliseen menestysformaattiin Celebrity Wedding Planner. Sarja nähdään Livillä syksyllä 2013.

Lisätietoja ja hakulomake tähän uuteen hääohjelmana löytyy Livin verkkosivuilta:
http://www.livtv.fi/ohjelmat/kaksi-julkkista-ja-yhdet-h%C3%A4%C3%A4t/hae-mukaan-ohjelmaan

1 kommentti: