keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kuninkaalliset häät etsii yleisöä häätilaisuuksiin

Harmittaako kun kaunis juhlapuku odottaa kaapissa käyttöä? Nyt on tiedossa tilaisuus, johon voit pukeutua parhaimpiisi; kuninkaalliset häät Suomessa!

Etsimme yleisöä Nelosen uuteen kotimaiseen ohjelmaformaattiin ‘Kuninkaalliset häät’. Olemme valmiita keskustelemaan mahdollisesta korvauksesta isompien ryhmäkokojen kanssa.

Ohjelmassa seurataan Helsingin Vanhastakirkosta suorana lähetettävää ja selostettavaa vihkimistä kahdeksana kevätkesäisenä tiistaina. Vihkitilaisuus rakennetaan kuninkaalliseen tyyliin kuoroineen, esiintyjineen, pukuineen ja koristeluineen. Ainoa ero on, että Tahdon sanoo kahdeksan tavallista suomalaista pariskuntaa. Jokainen Kuninkaalliset häät -morsian saa suomalaisen huippusuunnittelijan uniikkihääpuvun, joka on suunniteltu juuri hänelle. Suunnittelijoina nähdään kotimaisia huippunimiä. Jokaisessa vihkitilaisuudessa esiintyy myös kotimainen huippuartisti ja upea kuoro. Kirkossa kuullaan mm. Tarja Turusta, Jesse Kaikurantaa, Emma Salokoskea, Antti Railiota, Saara Aaltoa, Vuokko Hovattaa, sekä lauluyhtye Viittä.


Lähetyksessä nähdään myös lyhyitä koosteita hääparin ainutlaatuisesta rakkaustarinasta ja tutustutaan siihen, miten kuninkaallinen loisto syntyy.

Kuninkaalliset häät selostaa Riku Riihilahti ja stylisti Teri Niitti. Radio Rockista tuttu Jenni Alexandrova seuraa tunnelmia kirkossa, jännittää hääparin ja vieraiden mukana ja haastattelee viime hetken tunnelmia.

Suorien häälähetysten aikataulut:
 
28.05. klo 20.00-21.00 (esiintyjänä Lauluyhtye Viisi)
04.06. klo 20.00-21.00 (esiintyjänä Antti Railio)
11.06. klo 20.00-21.00 (esiintyjänä Hannu Jurmu (tenori))
18.06. klo 20.00-21.00 (esiintyjänä Vuokko Hovatta)
25.06. klo 20.00-21.00 (esiintyjänä Jesse Kaikuranta)

Kaikki lähetykset alkavat siis klo 20.00 ja yleisön tulee olla paikalla puoli tuntia ennen lähetyksen alkua. Paikkana Helsingin Vanhakirkko.


Jos kiinnostuit, lähetä yhteystietosi, lähetyspäivämäärätoive, sekä lyhyt kuvaus paikalle saapuvista henkilöistä tai ryhmästänne. Ilmoittautumiset osoitteeseen haat@storyof.fi, niin saat tarkemmat aikataulut ja infoa kuvauksista.

Pareihin ja ohjelmaan voit tutustua paremmin osoitteessa nelonen.fi/ohjelmat/kuninkaalliset-haat

Toivomme teidän olevan yhteydessä sähköpostilla (haat (at) storyof.fi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.