torstai 27. kesäkuuta 2013

Haluatko yllättää läheisesi kodin stailauksella? - Ilmoita itsesi ja läheisesi Nelosen Tervetuloa Kotiin -ohjelmaan

Onko sinulla ystävä tai perhe, jota haluaisit ilahduttaa arjen vaikeuksien keskellä? Tervetuloa kotiin on Nelosen verkkosivujen mukaan uusi lämminhenkinen lifestyle-sarja, jonka pääosissa nähdään tavallisia suomalaisia, joiden koti kaipaa kunnostusta ja elämä piristystä. Perheet ja ystävät saavat mahdollisuuden yllättää läheisensä ehostamalla tämän kotia ammattilaisten opastamana – asukkaan tietämättä.

Ilmoittamista televisio-ohjelmaan ei saa paljastaa kohdehenkilölle sillä ohjelman konseptiin kuuluu se, että muutos on täydellinen yllätys. Ilmoittajan itse pitää olla myös valmis esiintymään tässä uudessa televisio-ohjelmassa.

Lisätietoja ja ilmoittautumislomake Tervetuloa Kotiin -ohjelmaan:
http://www.nelonen.fi/uutiset/viihde/869971-haluaisitko-yllattaa-laheisesi-kodin-stailauksella

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Moi voiko tähän ohjelmaan vielä ilmoittaa kun haluan ilmoittaa äitin ja isän tähän ohjelmaan mukaan vai onko liian myöhäistä?

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Haluaisin ilmoittaa äitini koska hän on vähän ahdistunut tästä sotkusta ja siivosta ja kaikesta muusta täällä talossamme, ja hän on usein työmatkoilla ja siivoaakin aika usein. Mutta kyllä me muutkin perheenjäsenet olemme pikkuisen ahdistuneita tästä talostamme...:/

  VastaaPoista