tiistai 4. kesäkuuta 2013

Idols koelaulukiertua elokuussa 2013 Helsingissä, Oulussa ja Tampereella - Koe-esiintymisten ennakkoilmoittautuminen käynnissä

Oletko Sinä seuraava Idols-voittaja? Idols-kiertue starttaa taas, ja tällä kertaa kierretään kolme koelaulupaikkakuntaa, Helsinki, Oulu ja Tampere.
 
Ennakkoilmoittautuminen on käynnistynyt ja sen voit tehdä MTV3:n verkkosivuilla. Voit ilmoittautua joko täyttämällä sähköisen lomakkeen osoitteessa mtv3.fi/idols tai tulostamalla sivuilta löytyvän paperilomakkeen ja lähettämällä sen osoitteeseen:
 
IDOLS-HAKEMUS
FremantleMedia Finland Oy
Televisiokatu 4
00240 Helsinki
 
Voit mennä koelaulupaikalle myös ilman ennakkoilmoittautumista. Ennakkoilmoittautuneet pääsevät kuitenkin laulamaan ensimmäiseksi eli se kannattaa ja säästää aikaa.
 
Koelaulukiertueen ajat ja paikat ovat:
 

Helsinki: 2.–3.8.2013

Oulu: 9.–10.8.2013

Tampere: 15.–16.8.2013


Alle 18-vuotiailla laulajilla on oltava koelauluissa mukana samoilta verkkosivuilta löytyvä huoltajan suostumus -lomake.

4 kommenttia:

 1. Pitääkö olla täyttänyt jo tietyn verran että voi osallistua?

  VastaaPoista
 2. Koelaulupäivänä pitää olla 16-30-vuotias kertoo kilpailun säännöt.

  VastaaPoista
 3. Missä päin oulua koelaulut pidetään??!! Onko tarkka paikka tiedossa

  VastaaPoista
 4. Ainakin vielä mtv3:n sivuilla lukee, että tarkka paikka ilmoitetaan lähempänä. Koska paikalle tulee paljon nuoria, olettaisin että kaukana keskustasta se ei voi olla. Veikkaisin, että jokin keskustan hotelli, koulu tai vastaava.

  VastaaPoista