keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Idols koelaulukiertua elokuussa 2013 Helsingissä, Oulussa ja Tampereella - Koe-esiintymisten ennakkoilmoittautuminen käynnissä

Oletko Sinä seuraava Idols-voittaja? Idols-kiertue starttaa taas, ja tällä kertaa kierretään kolme koelaulupaikkakuntaa, Helsinki, Oulu ja Tampere.
 
Ennakkoilmoittautuminen on käynnistynyt ja sen voit tehdä MTV3:n verkkosivuilla. Voit ilmoittautua joko täyttämällä sähköisen lomakkeen osoitteessa mtv3.fi/idols tai tulostamalla sivuilta löytyvän paperilomakkeen ja lähettämällä sen osoitteeseen:
 
IDOLS-HAKEMUS
FremantleMedia Finland Oy
Televisiokatu 4
00240 Helsinki
 
Voit mennä koelaulupaikalle myös ilman ennakkoilmoittautumista. Ennakkoilmoittautuneet pääsevät kuitenkin laulamaan ensimmäiseksi eli se kannattaa ja säästää aikaa.
 
Koelaulukiertueen ajat ja paikat ovat:
 

Helsinki: 2.–3.8.2013

Oulu: 9.–10.8.2013

Tampere: 15.–16.8.2013


Alle 18-vuotiailla laulajilla on oltava koelauluissa mukana samoilta verkkosivuilta löytyvä huoltajan suostumus -lomake.

4 kommenttia:

  1. Pitääkö olla täyttänyt jo tietyn verran että voi osallistua?

    VastaaPoista
  2. Koelaulupäivänä pitää olla 16-30-vuotias kertoo kilpailun säännöt.

    VastaaPoista
  3. Missä päin oulua koelaulut pidetään??!! Onko tarkka paikka tiedossa

    VastaaPoista
  4. Ainakin vielä mtv3:n sivuilla lukee, että tarkka paikka ilmoitetaan lähempänä. Koska paikalle tulee paljon nuoria, olettaisin että kaukana keskustasta se ei voi olla. Veikkaisin, että jokin keskustan hotelli, koulu tai vastaava.

    VastaaPoista

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.