maanantai 8. helmikuuta 2016

Haluatko suoraan televisiolähetykseen? Enbuske, Veitola & Salminen Talkshow etsii tavallista suomalaista!

Ajankohtaisuus viedään Maikkarin uudessa Enbuske, Veitola & Salminen -talk show'ssa aivan uudelle tasolle, kertoo MTV:n esittelyteksti ohjelmasta. Kolmikko etsii nyt maallikkovahvistusta torstaisin lähetettävään ohjelmaan. Esiintymiskokemusta tai muitakaan kovin tarkkoja vaatimuksia "random-Suomalaiselle" ei ole. Älypuhelimen sujuva käyttö ja kyky ajatella useammalta kantilta ovat tärkeimpiä ominaisuuksia.

Alla kuvaus kolmikon etsimälle tavalliselle suomalaiselle ohjelman verkkosivuilta:

Pääsyvaatimukset: Siinä missä muut näkevät vain valkoisen ja mustan, sinä kykenet näkemään harmaan kaikki sävyt ja kertomaan niistä mielipiteesi.

Et ole keskustelupalstojen jokatai-kiistojen veteraani, vaan pursuat intoa, rakkautta ja yllätyksiä.
Jos sinulla on älypuhelin, ja voit olla torstai-iltana Helsingin keskustassa Citycenterissä, voit päästä tekemään random-suomalaisena liveraportointia Enbuske, Veitola & Salminen –talk show’hun.
Mikäli tunnet olevasi oikea ihminen tähän hektisen mielenkiintoiseen projektiin voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen evs@moskito.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.