tiistai 8. joulukuuta 2015

Hyvät Kaupat - Hae televisioon Nelosen uuteen Hyvät kaupat -sarjaan

Loppukeväällä 2016 saa ensi-iltansa Nelosen seuraava iso uutuus: Hyvä kaupat -sarja. Ohjelmassa laitetaan yhteen Suomen kovimmat kauppa- ja huumorimiehet Aki Palsanmäki, Janne Kataja ja Jethro Rostedt. Kolmikko kilpailee leikkimielisesti keskenään siitä, kuka tekee parhaat eli ne hyvät kaupat. Ohjelmaan voi tällä hetkellä hakea mukaan tekemään hyviä kauppoja. Jos haluat myydä jotain televisiossa Jethro Rostedtille, Aki Palsanmäelle tai Janne Katajalle, kannattaa hakea nopeasti mukaan tähän tulevaan uutuussarjaan.

Tarkoituksena herroilla on ostaa kiinnostavia esineitä sekä tavallisilta kansalaisilta että erilaisilta kauppiailta ympäri Suomen. Kauppakohteeksi käyvät mitkä tahansa esineet. Plussaa on jos myytävään tavaraan vielä liittyy jokin hauska tarina kerrottavaksi ohjelmassa.
 
Nelosella nähtävän sarjan kuvaukset alkavat Tampereella alkuvuodesta 2016. Hakulomake ja lisätietoja hausta tähän televisio-ohjelmaan löydät täältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.