tiistai 6. syyskuuta 2011

Kuorosota artistit julkaistu - Vinkkejä Kuorosota kuoroon hakemiseen

Tämän syksyn Nelosen Kuorosodan artistit esiteltiin tämän päivän iltapäivälehdissä laajasti. Mukana ovat Lordi Rovaniemeltä, Ressu Turusta, Kaija Koo Tuusulasta, Uniklubin Jussi Hämeenkyröstä, Jonsu Espoosta ja Hanna Pakarinen Lappeenrannasta. Kuorosota ohjelmassahan jokainen kuoronjohtaja kokoaa itselleen kuoron omalta kotipaikkakunnaltaan. Jos siis olet Rovaniemeltä, Turusta, Tuusulasta, Hämeenkyröstä, Espoosta tai Lappeenrannasta sinulla on mahdollisuus päästä laulamaan televisioon suorassa lähetyksessä.

Yritin etsiä tietoa Kuorosota-ohjelman kuoroon hakemisesta verkosta mutta koska Nelosen Kuorosota sivuilta eikä ohjelman tuotantoyhtiö Metronomen sivuilta ei oikein löytynyt oikein tietoa asiasta päätin kokeilla ja selvittää asiaa puhelimitse. Esiinnyin kuoroon pääsystä kiinnostuneena laulajana ja sain vastaukseksi, että varsinaista julkista hakua ei ole tarkoitus järjestää mutta kiinnostuneiden hakemuksia vastanotetaan sähköpostissa, jonka alkuosa on ohjelman nimi kuorosota ja loppuosa tuotantoyhtiön nimi metronome.fi. En laita osoitetta kokonaan, jottei se ainakaan minun blogistani päädy roskapostittajille. Nelosen Kuorosota kuoroon pääsystä kiinnostuneiden kannattaa siis laittaa tuonne vapaamuotoisia hakemuksia kuvalla. Ainakin tällaiset ohjeet sain puhelintiedusteluuni miten voisin päästä Kuorosota kuoroon. Mistään viimeisestä hakupäivästä ei ollut puhetta mutta koska ohjelma alkaa lokakuussa uskoisin, että aika nopeasti kannattaa Kuorosota kuoroon haluavien toimia.

Lisäys 8.9.2011:
Nelosen nettisivuille oli tullut Kuorosodan kuoroon hakuohjeet ja tuohon yllä mainittuun sähköpostiin toivottiin hakemuksia, jotka sisältävät alla olevat tiedot.

Liitä hakemukseen seuraavat tiedot:
Minkä kaupungin kuoroon haet, nimi, ikä, yhteystiedot (puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite) ammatti ja kerro itsestäsi (harrastukset, musiikillinen tausta yms). Liitä mukaan valokuva. Eduksi lasketaan jos liität myös mukaan linkin johonkin musiikkiesitykseesi tai laulunäytteen mp3:na.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.