tiistai 19. kesäkuuta 2012

Tanssi Peppu Pieneksi -ohjelman tanssitapahtuma ja hakutilaisuus huomenna 20.6 Kaivopuistossa

Tanssi Peppu Pieneksi -ohjelman ensi syksynä esittävä tv-kanava FOX järjestää keskiviikkona 20.6. kaikille avoimen tanssitapahtuman Helsingissä, Ravintola Kaivohuoneen luona. Mukana tilaisuudessa ovat Tanssi peppu pieneksi -ohjelman juontaja Lola Wallinkoski ja tuomarit Osku Heiskanen ja Niko Nousiainen (BB Niko). Tapahtumassa haetaan syksyllä starttaavaan tanssiohjelmaan kilpailijoita.

Vielä ehdit hakea mukaan Tanssi Peppu pieneksi -ohjelmaan. Tilaisuuteen ilmoittaudutaan 20.6.2012 kello 9.30-11.30 välisenä aikana Ravintola Kaivohuoneelle.


Foxin tiedote ohjeistaa tapahtumaan tulijoita seuraavasti:
Koekuvaukset kestävät koko päivän, joten varaa itsellesi riittävästi aikaa ja ota mukaan välipalaa, jotta jaksat pyörittää peppuasi! Asu on vapaa, mutta mukavat jumppaan ja tanssiin sopivat vaatteet ovat suositeltavia. Tapahtuma pidetään pääosin ulkona, joten Suomen kesään kannattaa varautua niin aurinkorasvalla kuin sadesuojalla. Lopulliset päätökset ohjelmaan osallistujista tehdään tämän tapahtuman jälkeen. Tapahtumaan voi tulla mukaan Foxin tiedotteen mukaan, vaikkei haluaisikaan kilpailemaan ohjelmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.