tiistai 26. helmikuuta 2013

MasterChef Junior -haku 2013?

MasterChef Junior lasten kokkikisa oli Nelosen keskimääräisiin katsojalukuihin verrattuna menestys ja päihitti aikuisten MasterChefin monelta osin. Niinpä pidän erittäin todennäköisenä, että tulevana kesänä koululaisten loma-aikaan kuvataan taas uusi MasterChef Junior -kausi, joka tullee ruutuun ensi syksynä tai talvena. Jos MasterChef Junior 2013 Suomi kuvataan tulevana kesänä alkanee haku siihen maalis-huhtikuussa 2013 eli MasterChef Junioriin hakemisesta kiinnostuneiden kannattaa olla nyt aktiivisia ja seurata tätä blogia ja Nelosen verkkosivuja. Jännä yksityiskohta on se, että MasterChef Junior 2013 hakusivua ei ole avoinna mutta Nelosen verkkosivuilta löytyy alla oleva URL, joka vielä toistaiseksi ohjaa aikuisten MasterChefin sivuille mutta oliskohan haku tulossa... Sen aika näyttää. Itse pitäisin sitä todennäköisenä muttei varmana.

Nelosen verkkosivu-url, joka vielä linkittää eteenpäin MasterChef aikuisten version sivuille:
http://www.nelonen.fi/ohjelmat/junior-masterchef/hae-mukaan

Lisäys 25.3.2013: Nelosen verkkosivuilla on lisätty uusi hakukohta, jossa voi hakea MasterChef Juniorin tulevalle tuotantokaudelle:
http://www.nelonen.fi/ohjelmat/junior-masterchef/613702-hae-mukaan-junior-masterchefin-uudelle-kaudelle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.