tiistai 26. helmikuuta 2013

Idols haku 2013 - Idolsista tulossa vielä uusi tuotantokausi - Seuraa milloin Idols haku 2013 alkaa

MTV3:n uuden lasten laulukilpailu KIDSingin pressitilaisuudessa paljastettiin MTV3.fi mukaan myös se, että Idols tosi-tv laulukilpailu näkee Suomessa vielä seitsemännenkin tuotantokauden. Jos siis olet kiinnostunut hakemaan Idolsiin on uusi haku odotettavissa lähiaikoina. Ohjelman esitysajankohtaa ei ole vielä paljastettu, mutta jos se on syyskausi 2013, alkaa haku todennäköisesti mitä pikimmin. Jos taas ohjelma tulee esitykseen vasta talvi-kevätkaudelle 2014 alkanee haku lähempänä kesää. Joka tapauksessa Idols hausta kiinnostuneiden kannattaa olla nyt hereillä.

Onnea MTV3:lle yritykseen. Kuuden Idols-kauden, kahden The Voice of Finland -kauden ja lukuisten Talent-kisojen jälkeen Suomen viisimiljoonaisen kansan kaikki laulutaitoiset ovat pikkuhiljaa saaneet oman 15 minutes of famensä mutta ehkäpä Idolsiin on taas ehtinyt kasvaa uusi sukupolvi juuri ikärajan ylittäneitä lahjakkuuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.