perjantai 1. helmikuuta 2013

Big Brother 2013 haku - Tuleeko uutta Big Brother Suomi 2013?

Big Brother Suomi 2013 haku on aihe, joka varmasti kiinnostaa tosi-tv:seen pyrkiviä suomalaisia. Onhan Big Brother yksi suurimmista kansainvälisistä tosi-tv formaateista. Big Brother 2013 Suomen tulevaisuudesta ei ole mitään varmaa tietoa. Aiempina vuosina haku Big Brotheriin on käynnistynyt helmi-maaliskuussa eli jos uutta kautta on tulossa, on nyt se aika kun haku alkaa lähestyä. Mielenkiintoista on se, että ainakin Fox Finlandin kotisivujen mukaan Big Brotheria tuottanut Mikko Räisänen tuottaa tänä keväänä Foxilla nähtävää Wipeout-ohjelmaa. Toki on mahdollista, että tuottaja vaihtuu tai että Räisänen ehtii Wipeoutin jälkeen jälleen tuottamaan uuden Big Brother kauden. Mahdollista on myös se, että ensi syksynä Big Brotherista nähdään Suomessa julkkisversio, mikä tarkoittaisi, ettei julkista hakua Big Brotheriin tänä keväänä olisi. Jos mielesi tekee hakea Big Brother Suomi 2013 taloon mukaan nyt on se aika vuodesta käsillä, jolloin kannattaa olla hereillä.

1 kommentti:

  1. Nyt se on varmistunut eli ensi syksynä nähdään julkkis-BB Suomessa. Tavisten sijaan siis BB-talo täytetään julkkiksilla. Ainakin Iltalehden sivuilla voit jo käydä äänestämässä suosikkiasi BB-talon julkkisversioon.

    Lisätietoja julkkis-BB:stä:
    http://www.sub.fi/bigbrother/

    VastaaPoista

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.