maanantai 25. maaliskuuta 2013

Nelosen Farmi hakee kilpailijoita aikamatkalle menneisyyteen - Haku televisioon on auki

Kaksitoista ihmistä lähtee aikamatkalle menneisyyteen. He elävät 50 päivää maatilalla, missä mikään ei ole muuttunut sataan vuoteen. Tilalla asutaan eristyksissä muusta maailmasta ja siellä on selviydyttävä omillaan, kertoo Nelosen esittely uudesta reality-ohjelmasta.

Maalaismaisema on idyllinen, mutta työnteko ikivanhoilla välineillä on raskasta. Peltoa on viljeltävä, eläimiä hoidettava ja ruokaa laitettava. Vapaapäiviä ei ole ja arjesta on selviydyttävä ilman sähköä, ilman juoksevaa vettä, ilman nykyajan mukavuuksia.

Farmilla kamppaillaan niin luonnonvoimia, toisiaan, mutta ennen kaikkea itseään vastaan. Joka viikko yhden on lähdettävä farmilta, ja viimeinen voittaa 30 000 euroa. Jos luulet, että se viimeinen voitis olla sinä niin nyt on aika ilmoittautua ohjelmaan mukaan. Yläikärajaa kilpailijoille ei ole, mutta hakijoiden pitää olla täysi-ikäisiä. Ohjelmaa kuvataan ajalla heinäkuu – syyskuu 2013.

Lisätietoja Farmi hausta ja hakulomake Nelosen nettisivuilla:
http://www.nelonen.fi/ohjelmat/farmi/516713-hae-mukaan-farmiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haku tv-ohjelmiin -sivuston viestejä saa kommentoida kunnioittaen toisia ihmisiä. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat kommentit.