keskiviikko 26. elokuuta 2015

Noin viikon uutiset hakee studioyleisöä - Yleisöksi televisio-ohjelmaan

Ylen Noin viikon uutisten tuotantoryhmältä saamani viestin mukaan nyt olisi loistava tilaisuus päästä studioyleisöksi viihteellisen tv-shown kuvauksiin. Isommille ryhmille luvataan maksaa myös korvauksia. Lisätietoja alla olevasta tuotantoryhmän antamista tiedoista:

"Haemme tv-nauhoituksiimme studioyleisöä, ja isommille ryhmille meillä on mahdollisuus maksaa myös korvaus. Tässä siis helppo ja varmasti hauska tapa kerätä porukalle varoja! Mukaan yleisöön saa toki tulla muutenkin!
 
Noin viikon uutiset on stand up koomikoiden käsikirjoittama satiiri, jossa käsitellään ajankohtaisia uutisia ja ilmiöitä huumorin keinoin ja ohjelmaa luotsaa Jukka Lindström. Tällaista ohjelmaa Suomeen on kaivattu jo pitkään! Nauhoituksemme alkavat syyskuun alussa ja kestävät marraskuun lopulle. Useita nauhoitusajankohtia on siis vapaana, jos ryhmällänne löytyy kiinnostusta saapua yleisöömme syyskauden nauhoituksiin.

Palkkiona voimme maksaa 100 euron korvauksen per ryhmä, kun ryhmä on kooltaan vähintään 15 henkeä. Jos ryhmän koko on 30 tai enemmän, korvaus on 200e. Myös pienemmälle 10 hengen ryhmälle voimme maksaa 50 euron palkkion. Korvauksen maksua varten ryhmällä tulee olla oma tili (ei yksityishenkilön). Toivomme yleisön jäsenten olevan vähintään 16-vuotiaita. Sama ryhmä voi ilmottautua useampiin nauhoituksiin, jolloin maksamme jokaisesta kerrasta korvauksen.
 
Nauhoitukset ovat torstaisin 3.9.-26.11.2015 (poislukien 8.10.) Pasilassa Ylen studiotalolla klo 15.15-16.45. Torstain 3.9. nauhoitus on niin sanottu pilottinauhoitus, joka ei tule tv:stä ulos, mutta toteutetaan muuten tavalliseen tapaan. Torstain 10.9. nauhoituksesta eteenpäin ohjelmat näytetään Yle TV2:lla torstai-iltaisin. Yhteen nauhoitukseen otamme 3-5 ryhmää ryhmien koosta riippuen. Mukaan voi siis tulla useitakin kertoja!
Jos ryhmällänne on kiinnostusta saapua yleisöömme, ilmoitattehan mikä ajankohta teille sopisi ja ryhmänne koon suunnilleen (tarkempi osallistujamäärä / nimilista riittää lähempänä nauhoitusajankohtaa). Varaamme yleisölle paikkoja ilmottautumisjärjestyksessä. Toivottavasti näemme nauhoituksissa!"
 
Lisätietoja ohjelmasta löytyy:
facebook.com/noinviikonuutiset
 
Sähköposti tuotantoon on noinviikonuutiset (at) yle.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti