maanantai 7. marraskuuta 2016

Hauskoja suomalaisia etsitään uuteen koomikoiden tähdittämään ohjelmaan

Neloselle ollaan kuvaamassa uutta koomikoiden tähdittämää ohjelmaa, jonne etsitään myös tavallisia hauskoja ihmisiä. Onko sinulla jokin taito tai ominaisuus, joka saa ihmiset hymyilemään? Oletko naurattanut kavereitasi tai tunnetko jonkun, joka saa sinut nauramaan? Nelosen uutuusohjelmaan etsitään tavallisia suomalaisia kilpailemaan hauskuuttamiskyvyillään.

Ohjelmassa hauskoilla taidoilla varustetut ihmiset yrittävät saada suositut huippukoomikot nauramaan tai edes hymyilemään. Jokaisesta hauskasta hetkestä palkitaan rahapalkinnolla ja mitä pidemmälle uskaltaa mennä, sitä enemmän voi voittaa rahaa. Taitosi voi olla mitä tahansa vitsinkerronnasta mimiikkaan, vatsastapuhumiseen tai vaikka hauskaan pukeutumiseen. Vain taivas on rajana. Osallistua voi yksin, parina, ryhmässä tai perheen voimin. Ikärajaa ei ole, joten niin lapsi kuin aikuinen voi olla hauska.

Haku tähän uuteen ohjelmaan päättyy 1.12.2016 ja hakulomake löytyy Nelosen verkkosivuilta:
http://www.nelonen.fi/uutiset/viihde/2120491-saatko-sina-ihmiset-hymyilemaan-tai-jopa-nauramaan-haemme-hauskoja-suomalaisia-huippukoomikoiden-tahdittamaan-uutuusohjelmaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti