keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Olisitko halunnut hakea Innoon tai Huvila & Huussi -ohjelmaan mutta hakua ei ole - Uusi sisustusohjelma hakee remontoitavia kohteita!

Suosittuihin sisustusohjelmiin kuten Inno tai Huvila & Huussi ei näytä olevan (enkä usko että tulee) hakuja vuonna 2017 mutta MTV:n verkkosivuilla on avoinna haku uuteen vielä nimeämättömään sisustus- ja remontointiohjelmaan.

Tästä uudesta ohjelmasta kerrotaan MTV:n sivuilla seuraavaa:
"Onko sinulla haaveissa uudistaa kotisi, kesämökkisi tai vaikkapa pihasi ilmettä? Haemme uuteen ohjelmaan erilaisia sisustus- ja remonttikohteita.
Ohjelmaan etsitään mahdollisimman erilaisia ja kokoisia muutosprojekteja aina keittiön tai kylpyhuoneen päivittämisestä koko huoneiston kattavaan pintaremonttiin. Mukana voi toki olla vaikkapa kesämökin ranta-alueen muutos tai koko mökin nykyaikaistaminen.
Myöhemmin julkistettava suunnittelijaryhmä ottaa jokaisessa jaksossa yhden kohteen hoitaakseen. Yhdessä kohteen omistajien kanssa he käyvät muutostoiveet läpi ja hoitavat projektin maaliin asti. Lopussa odottaa iloinen ja positiivinen yllätys valmiin kohteen muodossa."

Tämän esittelytekstin perusteella uusi tuleva televisio-ohjelma tulee siis noudattelemaan hyvin paljon tuttujen sisustus- ja remonttiohjelmien mukainen. Eli jos olisit halunnut hakea Innoon tai Huvilaan ja Huussiin tässä on hyvä vaihtoehto niille. Hakulomake televisio-ohjelmaan löytyy täältä:
http://www.mtv.fi/tv/ohjelmat/kodikas/rekry/hae-mukaan-uuteen-sisustus-ja-remonttiohjelmaan/6406590

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti